ΠΑΦΟΣ-ΟΠΛΙΣΜΟΣ: Συνδέεται με ληστείες στον Συνεργατισμό – Αναζητούνται δύο

ΠΑΦΟΣ-ΟΠΛΙΣΜΟΣ: Συνδέεται με ληστείες στον Συνεργατισμό – Αναζητούνται δύο

Με ένοπλες ληστείες φέρεται να συνδέει τον οπλισμό που εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στην περιοχή «Τάφοι των Βασιλέων» στην Πάφο η Αστυνομία.

Πολίτες εντόπισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής (27/5) ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3 και ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο και κάλεσαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, η Αστυνομία φέρεται να συνδέει τον οπλισμό με ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Ως εκ τούτου, βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση ληστειών σε Πάφο και Λεμεσό, ενώ αναζητούνται και δύο Γεωργιανοί.

Τα δύο πρόσωπα που αναζητεί η Αστυνομία έχουν συνδεθεί με τρία διαφορετικά διαμερίσματα που βρίσκονται ανάμεσα στη συνοικία του Μουτάλου και την τουριστική περιοχή Τάφοι των Βασιλέων.

Στην ίδια περιοχή είχε εγκαταλειφθεί ένα όχημα από μια ένοπλη ληστεία ενώ στην περίπτωση της ένοπλης ληστείας στην Πέγεια η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών της είχε εντοπίσει το όχημα των ληστών σε κοντινό σημείο, υπήρξε καταδίωξη αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE