ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά

Υπό έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα (28/5) το απόγευμα στο Αβδελλερό, ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:00 αφού έκαψε 2,5 εκτάρια ιδιωτικής γης, καλυμμένα με ποκαλάμες και φρύγανα.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν πέντε άνδρες του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα, δύο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και ένας ιδιωτικός γεωργικός ελκυστήρας.

Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE