Οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης - Αν τους χρησιμοποιείς άλλαξε τους

Οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης - Αν τους χρησιμοποιείς άλλαξε τους

Τους σπάνε για πλάκα οι χάκερ.

Τι και αν οι παραβιάσεις δεδομένων είναι συνηθισμένες, οι χρήστες του Διαδικτύου δείχνουν να μην πτοούνται και αρκετοί να εξακολουθούν να επιλέγουν κλασσικούς κωδικούς πρόσβασης.

Μελέτη του Πολυτεχνικού Ινστιτούτο της Βιρτζίνια και της εταιρείας ασφαλείας αποκάλυψε τους πιο κοινούς κωδικούς πρόσβασης του 2017.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE