ΤΖΟΚΕΡ: Ένας Λεμεσιανός ανάμεσα στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Ένας Λεμεσιανός ανάμεσα στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

Στην κλήρωση της Κυριακής (27/5) δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία, αλλά στην δεύτερη βρέθηκαν τέσσερις και ένας εξ αυτών είναι από την Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στην κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27/5) δεν βρέθηκε κανένας τυχερός στην πρώτη κατηγορία, η οποία έδινε το ποσό των 3,284,564 ευρώ.

Ωστόσο, στην δεύτερη κατηγορία τέσσερις τυχεροί, που θα βάλουν στους λογαριασμούς τους από 23, 622 ευρώ.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ο ΟΠΑΠ, ανάμεσα στους τέσσερις τυχερούς, υπάρχει δελτίο το οποίο παίχθηκε στην Λεμεσό και συγκεκριμένα, στο πρακτορείο Μωυσέως Μελπομένη, στην οδό Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.