ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Ήταν επικίνδυνο να ξεφύγει'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Ήταν επικίνδυνο να ξεφύγει'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (27/05) στην περιοχή Ζακακίου πλησίον του Mall της Λεμεσού.

Η φωτιά κατέκαψε ξερά χόρτα, καλαμιώνες και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεσή της κλήθηκαν δυο Πυροσβεστικά οχήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και πυροσβεστικά των Βρετανικών Βάσεων.

Αστυνομική πηγή ανάφερε στο ThemaOnline πως η φωτιά τεθηκε γυρω στις 15:00 το μεσημέρι, υπό μερικό έλεγχο. Όπως μας επισημάνθηκε ήταν πολύ επικίνδυνο η πυρκαγιά να ξεφύγει λόγω των ξερών χόρτων υπάρχουν στην περιοχή.

Να σημειώσουμε πως στην περιοχή δεν υπάρχουν κατοικίες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του ThemaOnline, στην περιοχή υπήρχαν και σοροί από σκουπίδια και μπάζα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE