ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Δέχθηκε επίθεση απο τον αδελφό της φίλης του - Φόρεσαν χειροπέδες

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Δέχθηκε επίθεση απο τον αδελφό της φίλης του - Φόρεσαν χειροπέδες

Με τραύματα, που φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, μεταφέρθηκε το Σάββατο (26/05) τα ξημερώματα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, για περίθαλψη, 52χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο 52χρονος έφερε τραύματα στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα και λόγω της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 52χρονος εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Στον τραυματία έγιναν συρραφή των τραυμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 52χρονος στην Αστυνομία, γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα , ενώ βρισκόταν στην οικία 51χρονης, στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από τον 55χρονο αδελφό της, ο οποίος φέρεται να τον κτύπησε και να τον τραυμάτισε με σιδερένιο αντικείμενο.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων η Αστυνομία, προχώρησε το Σάββατο το απόγευμα, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη τόσο του 55χρονου, όσο και της 51χρονης.

Η κατάσταση της υγείας του 52χρονου, κρίνεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE