ΠΑΦΟΣ: Δύσκολες ώρες για 19χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γ.Ν. Λευκωσίας

ΠΑΦΟΣ: Δύσκολες ώρες για 19χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 19χρονος κάτοικος Πάφου, ο οποίος ενεπλάκη με το αυτοκίνητό του σε τροχαία σύγκρουση, στην Πάφο.

Γύρω στις 00:40 τα ξημερώματα της Κυριακής (27/05) ενώ ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή, στην Έμπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα αυτό να εισέλθει σε παρακείμενο χωράφι και να προσκρούσει διαδοχικά σε δύο δέντρα.

Ο 19χρονος οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οξύ υποσκληρείδιο αιμάτωμα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

 Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE