ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια οι δυο ύποπτοι – Είχαν από κλοπιμαία μέχρι ναρκωτικά

ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια οι δυο ύποπτοι – Είχαν από κλοπιμαία μέχρι ναρκωτικά

Διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες εξέδωσε το Σάββατο (26/05) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 40 και 22 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε την περασμένη Τετάρτη, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας, που διενεργήθηκε σε διαμέρισμα στην Πάφο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και αριθμός συσκευασιών, που περιείχαν συνολικά 16 γραμμάρια κάνναβης και πέντε γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 40χρονου και του 22χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Το ΤΑΕ Πάφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE