ΠΑΦΟΣ: Τους έπιασαν λίγο πριν το deal – Φόρεσαν χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: Τους έπιασαν λίγο πριν το deal – Φόρεσαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα ηλικίας 40 και 23 ετών προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου το απόγευμα της Παρασκευής (25/05).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα δυο πρόσωπα συνελήφθησαν για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την πώληση τους σε άλλα πρόσωπα.

Οπως μας αναφέρθηκε, κατά την έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα και φορητοί υπολογιστές.

Οι δυο άντρες ανακρινόμενοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις σε ότι αφορά το νόμιμο της κατοχής των πιο πάνω αντικειμένων.

Ακολούθως, φορέσαν χειροπέδες και οδηγήθηκαν στην Αστυνομικής Διεύθυνση Πάφου όπου και θα παραμείνουν υπό κράτηση για να παρουσιαστούν το Σάββατο (26/05) ενώπιον δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE