Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Η συνάντηση θεωρείται κρίσιμη, δεδομένων των όσων προηγήθησαν τις προηγούμενες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 10χρονου μαθητή στην Λάρνακα, Σταύρου Γιωργαλλή.
«Αναμένονται πολλά, αλλά ευελπιστούμε ότι θα είναι θετικά», δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ Σωτήρης Κουμάς, ερωτηθείς σχετικά.
«Τα θέματα είναι πάρα πολλά και σήμερα είμαστε γνώστες του αντικειμένου. Αντιλαμβανόμαστε ότι πάρα πολλά από αυτά τα θέματα δεν μπορούν να επιλυθούν αύριο ή μεθαύριο. Χρειάζεται σωστός διάλογος, ανάλυση, προγραμματισμός και να αρχίσουν να εφαρμόζονται», σημείωσε.
Είπε πως «για πολλά από αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις τουλάχιστον εκ μέρους της ΠΑΣΥΚΙ εδώ και προ πολλού. Άρα μπορούμε να αρχίσουμε ένα διάλογο».
Οι εισηγήσεις μας, συμπλήρωσε, είναι γνωστές στο Υπουργείο, είναι στο χέρι και του Υπουργείου και εμάς, να ιεραρχήσουμε και να προχωρήσουμε.
ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρή απάντηση Ιωάννου σε ΠΑΣΥΚΙ – «Η κ. Γιαννάκη αναφέρεται μόνο στο Κράτος»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




