Στην Κύπρο ο Σεμέδο – Τα είπε με τη διοίκηση και… η νέα του ομάδα

Στην Κύπρο ο Σεμέδο – Τα είπε με τη διοίκηση και… η νέα του ομάδα

Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στην Κύπρο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και της ΑΕΖ Ζακακίου, Λισάντρο Σεμέδο.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο για να έχει τις τελεσίδικες επαφές με την ομάδα όπου ανήκε, τον Απόλλωνα…

Ο Σεμέδο ζήτησε και πήρε το χαρτί ελευθέρας του και πλέον ανήκει κανονικά στην Ολλανδική ομάδα, Φορτούνα Σιττάρντ.

Ο παίκτης ήρθε στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2016 για λογαριασμό του Απόλλωνα.  Εντούτοις, δεν ήταν τότε στα πλάνα, στις αρχικές επιλογές, της τότε τεχνικής ηγεσίας των κυανολεύκων της Λεμεσού και δόθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΖ Ζακακίου, όπου αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία.

Πλέον, με την ελευθέρα στο χέρι ο 22χρονος (12-03-1996) επιθετικός είναι στη δύναμη της Φορτούνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών είχε γραφτεί από ξένα ΜΜΕ ότι ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γαλατασαράι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE