Βασικός υποψήφιος από την Ισπανία για τον πάγκο της Ομόνοιας

Βασικός υποψήφιος από την Ισπανία για τον πάγκο της Ομόνοιας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν το βράδυ της Τετάρτης από το τηλεοπτικό αθλητικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο Ισπανός προπονητής, Πάκο Αγιεσταράν, είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο της Ομόνοιας.

Ο Αγιεσταράν είναι γεννημένος 05 Ιουνίου 1963.  Ήταν στενός συνεργάτης του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο των ομάδων Οσασούνα, Εξτρεμαδούρα, Τενερίφη και Λίβερπουλ.

Ήταν βοηθός προπονητής και στην Αλ Αχλί με προπονητή τον Κίκε Φλόρες.

Πέρασε και από τον πάγκο των ομάδων Τέκος (Μεξικό), Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σάντος Λαγκούνα (Μεξικό), Βαλένθια και Λας Πάλμας, όπου αποχώρησε απο εκεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Να σημειωθεί ότι πέρα του Πάκο Αγιεσταράν, παραμένει στη λίστα της Ομόνοιας και η υποψηφιότητα του Όσκαρ Γκαρθία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE