Βασικός υποψήφιος από την Ισπανία για τον πάγκο της Ομόνοιας

Βασικός υποψήφιος από την Ισπανία για τον πάγκο της Ομόνοιας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν το βράδυ της Τετάρτης από το τηλεοπτικό αθλητικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο Ισπανός προπονητής, Πάκο Αγιεσταράν, είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο της Ομόνοιας.

Ο Αγιεσταράν είναι γεννημένος 05 Ιουνίου 1963.  Ήταν στενός συνεργάτης του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο των ομάδων Οσασούνα, Εξτρεμαδούρα, Τενερίφη και Λίβερπουλ.

Ήταν βοηθός προπονητής και στην Αλ Αχλί με προπονητή τον Κίκε Φλόρες.

Πέρασε και από τον πάγκο των ομάδων Τέκος (Μεξικό), Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σάντος Λαγκούνα (Μεξικό), Βαλένθια και Λας Πάλμας, όπου αποχώρησε απο εκεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Να σημειωθεί ότι πέρα του Πάκο Αγιεσταράν, παραμένει στη λίστα της Ομόνοιας και η υποψηφιότητα του Όσκαρ Γκαρθία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE