Θα… «παρελάσει» και πάλι ο Κλέιτον

Θα… «παρελάσει» και πάλι ο Κλέιτον

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει στην Ουμρανίγεσπορ κι αναμένεται οσονούπω να «παρελάσει» από το μεταγραφικό ρεπορτάζ σουπερλιγκάτων ομάδων.

Έστω κι αν το κασέ του είναι απλησίαστο για τα «κυβικά» τους. Στο φινάλε μπορεί ο 35χρονος ποδοσφαιριστής να ψαλιδίσει όσο ακριβώς χρειάζεται τις αποδοχές του, προκειμένου να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ελλάδα.

Μια φορά, ήδη το όνομά του έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στις όχθες του Πηνειού και σε άλλα στέκια με φόντο τον Θερμαϊκό.

Πηγή: www.marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE