ΛΕΜΕΣΟΣ: Καπετάνιος ενημέρωσε για μεγάλη κηλίδα στην θάλασσα – Άμεση αντίδραση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καπετάνιος ενημέρωσε για μεγάλη κηλίδα στην θάλασσα – Άμεση αντίδραση

Διερευνόνται οι αιτίες που προκάλεσαν κηλίδα στην θάλασσα της Λεμεσού, για την οποία έγιναν συντονισμένες ενέργειες για καταπολέμησή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Λεμεσού, αφού ενημερώθηκε από τον Καπετάνιο του σκάφους ¨Λεμεσός¨, το οποίο διεξάγει περιπολίες στο θαλάσσιο κόλπο της Λεμεσού, για την ύπαρξη μεγάλης κηλίδας στη θάλασσα, ο Δήμος Λεμεσού ενεργοποίησε άμεσα το μηχανισμό άμεσης αντίδρασης με την εμπλοκή της συνεργάτιδας εταιρείας VSS EPE Environmental Services LTD τα σκάφη της οποίας (ΓΟΡΓΟΣ και ΛΙΑ) ανέλαβαν δράση άμεσα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες που κράτησαν περίπου δύο ώρες η κηλίδα καταπολεμήθηκε αποτελεσματικά και δεν εισήλθε στην περιοχή λουομένων.

Στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε 60 μέτρα διασπαρτικό υγρό από το σκάφος ΓΟΡΓΟΣ και έγινε ανάδευση από τα σκάφη ΓΟΡΓΟΣ και ΛΙΑ.

Η διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την κηλίδα είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.