ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Παντελώς αβάσιμο το αίτημα της Αστυνομίας» λέει το Δικαστήριο

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Παντελώς αβάσιμο το αίτημα της Αστυνομίας» λέει το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για σχεδιαζόμενα κτυπήματα κατά της Αστυνομίας.

Πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας και 41χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας.  

To δικαστήριο δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, λέγοντας ότι: «Η αίτηση είναι για αλλότριους λόγους».

Ο δεύτερος λόγος που το Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση προσωποκράτησης των δύο, είναι γιατί «η αναφορά γενικά στις πληροφορίες δεν είναι ικανή να στερήσει την ελευθερία ατόμου αφού είναι αντίθετη με τις πρόνοιες του άρθρου 11 του συντάγματος».

Το δικαστήριο θεώρησε ότι, οι δύο ύποπτοι δεν συνδέονται με κανένα αδίκημα.

«Παντελώς αβάσιμο το αίτημα της Αστυνομίας» κατέληξε το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE