ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Παντελώς αβάσιμο το αίτημα της Αστυνομίας» λέει το Δικαστήριο

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Παντελώς αβάσιμο το αίτημα της Αστυνομίας» λέει το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για σχεδιαζόμενα κτυπήματα κατά της Αστυνομίας.

Πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας και 41χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας.  

To δικαστήριο δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, λέγοντας ότι: «Η αίτηση είναι για αλλότριους λόγους».

Ο δεύτερος λόγος που το Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση προσωποκράτησης των δύο, είναι γιατί «η αναφορά γενικά στις πληροφορίες δεν είναι ικανή να στερήσει την ελευθερία ατόμου αφού είναι αντίθετη με τις πρόνοιες του άρθρου 11 του συντάγματος».

Το δικαστήριο θεώρησε ότι, οι δύο ύποπτοι δεν συνδέονται με κανένα αδίκημα.

«Παντελώς αβάσιμο το αίτημα της Αστυνομίας» κατέληξε το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE