ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έστησαν ‘παράσταση’ για επίσκεψη Υπουργού

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έστησαν ‘παράσταση’ για επίσκεψη Υπουργού

Κάτω από το χαλί, φαίνεται να κρύφτηκαν προβλήματα υποστελέχωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού σε πρόσφατη επίσκεψη του αρμόδιου Υπουργού, νοσηλευτές από άλλους ορόφους, σύμφωνα με καταγγελίες, μεταφέρθηκαν ‘εκτάκτως’ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Καταγγελίες νοσηλευτών στο ThemaOnline, αναφέρουν ότι στην πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου, συνάδελφοί τους με καθήκοντα σε άλλους ορόφους, μεταφέρθηκαν εκτάκτως και μόνο για την επίσκεψη του Υπουργού, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, σκοπός της κίνησης αυτής ήταν, με την μετακίνηση ‘αστραπή’ πέντε νοσηλευτών, να παρουσιαστεί μια ωραιοποιημένη εικόνα, στην οποία δεν θα φαινόταν η υποστελέχωση, στα μάτια του Υπουργού.

Πάντως, σχετική αναφορά γίνεται και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από εργαζόμενο του Νοσοκομείου, ενώ για το περιστατικό ενημέρωσε την ιστοσελίδα μας μέλος της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας Chevron με επικεφαλής τον κ. Χαβιέ Λα Ρόσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE