ΕΛΛΑΔΑ: Αρχιλοχίας μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο και πέθανε

ΕΛΛΑΔΑ: Αρχιλοχίας μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο και πέθανε

 Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 21/05 στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κω, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Πρόκειται για τον αρχιλοχία (ΤΘ) Τ.Δ., που υπηρετούσε σε Μονάδα της 80 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ»).

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο αρχιλοχίας μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 02.30 με αιμορραγία στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, όπου εξέπνευσε στις 03.07.

Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται αρμοδίως. ο Τ.Δ. ήταν άγαμος και δεν είχε παιδιά. Το ΓΕΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE