ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάρφωσαν 33χρονο που 'κατέβαζε' βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου με παιδιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάρφωσαν 33χρονο που 'κατέβαζε' βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου με παιδιά

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διεξήγαγαν το πρωί της Κυριακής (20/5) βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 33χρονου στη Λεμεσό.


Η έρευνα έγινε μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ότι ο 33χρονος, κατέβασε αριθμό αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή του 33χρονου, εντοπίστηκαν δύο αρχεία βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ως τεκμήρια παραλήφθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις σκληροί δίσκοι, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE