ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Μιχαλάκης Μιχαηλίδης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Μιχαλάκης Μιχαηλίδης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο 73χρονος άντρας, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, το Σάββατο (19/5).

Το μεσημέρι της Τρίτης (22/5) κηδεύεται από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, ο 73χρονος Μιχαλάκης Μιχαηλίδης (Carol).

Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές μόνο για τον Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών Λεμεσού.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 στην οδό 28ης Οκτωβρίου (παραλιακός δρόμος) στη Λεμεσό όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη, χτύπησε και παρέσυρε τον 73χρονο Μιχαλάκη Μιχαηλίδη, ο οποίος διασταύρωνε πεζός τον δρόμο. 

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού όπου δυστυχώς «έσβησε» γύρω στις 16:00 το απόγευμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.