ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ: Οι βέρες των νεόνυμφων - Το δώρο της Ελισάβετ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ: Οι βέρες των νεόνυμφων - Το δώρο της Ελισάβετ

Η Αμερικανή ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα φορέσει βέρα από χρυσό Ουαλίας, δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ για τον γάμο της με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι.

Η βέρα του πρίγκιπα θα είναι πλατινένια με ιδιαίτερο φινίρισμα, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Και οι δύο βέρες κατασκευάστηκαν στο κοσμηματοπωλείο Cleave and Company, το οποίο έφτιαξε και το δακτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν.

Ο χρυσός Ουαλίας εξορύσσεται στο βόρειο και νότιο τμήμα της περιοχής αυτής του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ιδιαίτερα ακριβός, λόγω της προέλευσής του και της σπανιότητάς του.

Από naftemporiki

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, ξεκαθαρίζοντας το παρασκήνιο γύρω από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου, όπου φοιτούν Ελληνοκύπριοι μαθητές.

BEST OF TOTHEMAONLINE