ΧΥΤΑ- ΧΥΤΥ: Έγγραφα με ποσά που δόθηκαν ως μίζες παρέδωσε στην Αστυνομία ο Κοκότσης

ΧΥΤΑ- ΧΥΤΥ: Έγγραφα με ποσά που δόθηκαν ως μίζες παρέδωσε στην Αστυνομία ο Κοκότσης

Για κατάθεση που έδωσε ο τέως Διευθυντής της Helector Cyprus, Ιωάννης Κοκότσης, κατά την οποία παρέδωσε στην Αστυνομία έγγραφα, στα οποία αναγράφονται ημερομηνίες, ποσά που δόθηκαν ως μίζες, κωδικοποιημένα ονόματα και εταιρείες που χρησιμοποιήθηκαν και εκδόθηκαν εικονικά ή και πλαστά τιμολόγια, έκανε λόγο ο Λοχίας Γιάννος Κωνσταντίνου, καταθέτοντας σήμερα ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου - ΧΥΤΥ Κόσιης.

Ο λοχίας ήταν μέλος της ανακριτικής ομάδας που διερεύνησε την υπόθεση, καθώς επίσης ήταν και ο ίδιος που διενήργησε έλεγχο στα έγγραφα, που παρέδωσε ο Κοκότσης στην αστυνομία και αφορούν ποσά που δόθηκαν ως μίζες, κωδικοποιημένα ονόματα και εταιρείες που χρησιμοποιήθηκαν και εκδόθηκαν εικονικά ή και πλαστά τιμολόγια.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε πως ο ίδιος διενέργησε σχετικό έλεγχο στα συγκεκριμένα έγγραφα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, σημειώνοντας ότι κατέγραψε διάφορα ευρήματα σε σχετικό ημερολόγιο ενεργείας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE