ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό κράτηση ο 44χρονος Ελλαδίτης

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό κράτηση ο 44χρονος Ελλαδίτης

Ο 44χρονος, όπως διαπιστώθηκε, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, καθώς σε προκαταρκτικό αλκοτέστ  η ένδειξη ήταν 55 mg και σε τελική εξέταση 51 mg.

Η Αστυνομία ζήτησε την κράτηση του ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία του, καθώς ο Ελλαδίτης είχε προγραμματισμένο ταξίδι στην Ελλάδα, ενώ τη Δευτέρα που λήγει το διάταγμα κράτησης του, αναμένεται να καταχωρηθεί η υπόθεση εναντίον του.

Υπενθυμίζεται πως το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Αγίας Φυλάξεων με την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β`, όταν ο 44χρονος επιχείρησε στροφή δεξιά, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μεγάλου κυβισμού off-road μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 18χρονος.

 

Ο νεαρός, που δεν έφερε προστατευτικό κράτος, εκτινάχθηκε και κτύπησε με το κεφάλι σε μικρό πάσαλο πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η Μέτσολα: Συναντιέται με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Ακολουθεί Διάσκεψη Προέδρων ΕΚ

Στο Προεδρικό η Μέτσολα: Συναντιέται με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Ακολουθεί Διάσκεψη Προέδρων ΕΚ

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθη γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

BEST OF TOTHEMAONLINE