Η Φουρέιρα εξηγεί πρώτη φορά γιατί δεν έβγαλε φωτογραφία με τον Μποτία στην Λισαβόνα - VIDEO

Η Φουρέιρα εξηγεί πρώτη φορά γιατί δεν έβγαλε φωτογραφία με τον Μποτία στην Λισαβόνα - VIDEO

Μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον αγαπημένο της και εξηγεί πρώτη φορά γιατί δεν πόζαραν μαζί στον φακό.

Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε η Ελένη Φουρέιρα για τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στη σχέση τους και στην στήριξή του στην φετινή Eurovision.

Η Ελένη είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι με τον αθλητή και πολλοί αναφέρουν πως ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

«Ο άνθρωπος μου ήρθε εκεί για να με στήριξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media» είπε η Ελένη.

Και συνέχισε:«Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε. Απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Αλμπέρτο είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα μέσα. Και σαφώς δεν ήρθε στην Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφία.».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό: Στο τραπέζι ΕΕ και Τουρκίας οι προσπάθειες Γκουτέρες

Κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό: Στο τραπέζι ΕΕ και Τουρκίας οι προσπάθειες Γκουτέρες

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται γύρω από το Κυπριακό, μετά τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα μεταξύ της τουρκικής ηγεσίας και υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE