ΠΑΦΟΣ: Ξύλο μεταξύ γειτόνων για ένα σκύλο - Καταζητείται πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: Ξύλο μεταξύ γειτόνων για ένα σκύλο - Καταζητείται πρόσωπο

Υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 69χρονος από την Βρετανία διακομίσθηκε στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης (17/5), τραυματισμένος, στο Τμήμα Επειγόντων Ατυχημάτων και Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από ομοεθνή του.

Από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε πως τα δύο πρόσωπα ήταν γείτονες και αιτία του καυγά ήταν ένας σκύλος.

Ο 69χρονος εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό και όπως διαφάνηκε αυτός φέρει επισκληρήδιο αιμάτωμα και κάταγμα οφθαλμού αριστερού κόγχου.

Εναντίον του  δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE