Πάνε να εξαφανίσουν τον Κύπριο παίχτη… Διαβάστε γιατί…

Πάνε να εξαφανίσουν τον Κύπριο παίχτη… Διαβάστε γιατί…

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε προχθές, ο χρόνος συμμετοχής των Κυπρίων ποδοσφαιριστών (σε ανταγωνιστικά ματς, όχι στα «φιλικά» της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας) ήταν περιορισμένος. 

Κι όμως μερικά σωματεία, αντί να προβληματιστούν από το συγκεκριμένο γεγονός, θα κάνουν εισήγηση στη σημερινή καταστατική συνέλευση της ΚΟΠ, να αυξηθεί ο αριθμός των κοινοτικών/ξένων παιχτών από 15 σε 17. Δηλαδή κάθε ομάδα να έχει δυο περισσότερους στο ρόστερ. 

Αν περάσει η εισήγηση, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση των γηγενών παιχτών. 

Θυμίζουμε ότι κάποιοι άλλοι παράγοντες, πριν μερικές μέρες, προέβησαν σε δηλώσεις, λέγοντας ότι θα προτείνουν… επιστροφή στις 14 ομάδες (με δεδομένο ότι η νέα σεζόν θα είναι με 12). 

Διερωτόμαστε:  Μερικοί θέλουν να το… πηγαίνουν μπροστά το ποδόσφαιρο ή προτιμούν την οπισθοδρόμηση;

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE