ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπίστηκε τεράστια φυτεία οπίου -Η μεγαλύτερη που έχει βρεθεί

ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπίστηκε τεράστια φυτεία οπίου -Η μεγαλύτερη που έχει βρεθεί

Σε περιφραγμένο οικόπεδο, 3 Ινδοί και 1 Πακιστανός, οι οποίοι και συνελήφθησαν, καλλιεργούσαν 3.700 οπιούχα φυτά, παπαρούνες.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη καλλιέργεια οπίου που έχει βρεθεί στη χώρα μας και το μέγεθός γίνεται αντιληπτό αν σκεφτεί κανείς ότι ένα κιλό όπιο φθάνει να πωλείται έως και 15.000 δολάρια.

Οι 4 μετανάστες αλλοδαποί κατοικούσαν σε χωράφι μέσα στο οικόπεδο το οποίο τους είχε παραχωρήσει Ελληνας, ο οποίος και αναζητείται.

 Από iefimerida.gr   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE