Ανάρτηση με αινιγματικό μήνυμα… αποχώρησης από αμυντικό Κυπριακής ομάδας – PIC

Ανάρτηση με αινιγματικό μήνυμα… αποχώρησης από αμυντικό Κυπριακής ομάδας – PIC

Θολό άφησε το τοπίο ο αμυντικός της Πάφου, Μπιέλ Κομπανί σχετικά με το μέλλον της καριέρας του…

Ο αμυντικός της Πάφου με μια αινιγματική ανάρτηση του στα Social Media, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενο γύρω από το μέλλον του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα αλλά και τον κόσμο.

Δείτε την ανάρτηση του:

«Σήμερα έχουμε τελειώσει την σεζόν και θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μου χαρά που έπαιξα για την Πάφο FC. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, γι’ αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υπαλλήλους της ομάδας που μου έκαναν τις μέρες μου εδώ πιο εύκολες, στο τεχνικό τιμ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ πολλά παιχνίδια, στους συμπαίκτες μου για την βοήθεια που μου έδωσαν από την ημέρα που ήρθα πριν 9 μήνες και στους οπαδούς που ήταν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Η Κύπρος θα είναι πάντα το δεύτερο μου σπίτι, απόλαυσα την κάθε μου ημέρα εδώ, έκανα καλούς φίλους και το πιο σημαντικό είναι ότι ένιωσα σημαντικός».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE