Τόσοι Απολλωνίστες και ΑΕΚτζήδες για τον τελικό – Προπώληση

Τόσοι Απολλωνίστες και ΑΕΚτζήδες για τον τελικό – Προπώληση

Δύο μέρες απομένουν για τον τελικό κυπέλλου και οι οπαδοί των δύο ομάδων εξαφανίζουν σιγά – σιγά τα εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες καταμετρήσεις ο αριθμός των εισιτηρίων που έχει κοπεί μέχρι στιγμής ανέρχεται συνολικά στις 9.500.

Από πλευράς των φίλων του Απόλλωνα έχουν κοπεί μέχρι στιγμής 4.712 εισιτήρια, ενώ από την πλευρά των οπαδών της Λαρνακιώτικης ομάδας κόπηκαν 4.500.

Να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των εισιτηρίων που αναλογεί στους οπαδούς του Απόλλωνα και της ΑΕΚ για τον τελικό είναι 7.500 και σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν αυτά τότε η διάθεση τους θα συνεχιστεί από την σελίδα της ΚΟΠ μέχρι τις 17:00 της Τετάρτης (16/5, ημέρα του τελικού)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE