Έμειναν ξανά χωρίς ρεύμα στην ορεινή Λεμεσό

Έμειναν ξανά χωρίς ρεύμα στην ορεινή Λεμεσό

Ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει, για τρίτη συνεχή μέρα, διακοπές στην ηλεκτροδότηση χωριών της Επαρχίας Λεμεσού, με την ΑΗΚ να καταβάλλει προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, λόγω των ανέμων που έχουν ως αποτέλεσμα την αποκοπή κλαδιών, αλλά και των κεραυνών, το δίκτυο της Αρχής έχει επηρεαστεί στην περιοχή της ορεινής Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί, λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρα (14/05)  στα χωριά Μονιάτη, Άρσος, Πάνω Πλάτρες, Τριμίκλινη, Βάσα Κοιλανίου, Ποταμίτισσα, Πέρα Πεδί και Όμοδος.

Συνεργεία της Αρχής καταβάλλουν προσπάθειες για αποκατάσταση των βλαβών.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE