Έμειναν ξανά χωρίς ρεύμα στην ορεινή Λεμεσό

Έμειναν ξανά χωρίς ρεύμα στην ορεινή Λεμεσό

Ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει, για τρίτη συνεχή μέρα, διακοπές στην ηλεκτροδότηση χωριών της Επαρχίας Λεμεσού, με την ΑΗΚ να καταβάλλει προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, λόγω των ανέμων που έχουν ως αποτέλεσμα την αποκοπή κλαδιών, αλλά και των κεραυνών, το δίκτυο της Αρχής έχει επηρεαστεί στην περιοχή της ορεινής Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί, λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρα (14/05)  στα χωριά Μονιάτη, Άρσος, Πάνω Πλάτρες, Τριμίκλινη, Βάσα Κοιλανίου, Ποταμίτισσα, Πέρα Πεδί και Όμοδος.

Συνεργεία της Αρχής καταβάλλουν προσπάθειες για αποκατάσταση των βλαβών.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.