Έμειναν ξανά χωρίς ρεύμα στην ορεινή Λεμεσό

Έμειναν ξανά χωρίς ρεύμα στην ορεινή Λεμεσό

Ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει, για τρίτη συνεχή μέρα, διακοπές στην ηλεκτροδότηση χωριών της Επαρχίας Λεμεσού, με την ΑΗΚ να καταβάλλει προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, λόγω των ανέμων που έχουν ως αποτέλεσμα την αποκοπή κλαδιών, αλλά και των κεραυνών, το δίκτυο της Αρχής έχει επηρεαστεί στην περιοχή της ορεινής Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί, λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρα (14/05)  στα χωριά Μονιάτη, Άρσος, Πάνω Πλάτρες, Τριμίκλινη, Βάσα Κοιλανίου, Ποταμίτισσα, Πέρα Πεδί και Όμοδος.

Συνεργεία της Αρχής καταβάλλουν προσπάθειες για αποκατάσταση των βλαβών.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE