ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ‘Μέσα΄ ο 47χρονος για το οπλοστάσιο που έκρυβε

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ‘Μέσα΄ ο 47χρονος για το οπλοστάσιο που έκρυβε

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (14/05) 47χρονος, με την Αστυνομία να υποβάλει αίτημα προσωποκράτησης του σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών υλών.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο  47χρονος συνελήφθη την Κυριακή (13/05), όταν κατά τη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του, στην επαρχία Αμμοχώστου, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τρία κυνηγετικά όπλα, ένα ζεύγος κάννες, ένα πιστόλι με έμφορτη γεμιστήρα με 12 φυσίγγια, καθώς και άλλα 14 φυσίγγια, ενώ σε έρευνα στο αυτοκίνητο του, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μία αυτοσχέδια κροτίδα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου ενέκρινε τη Δευτέρα (14/05) το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του 47χρονου για χρονική περίοδο επτά ημερών για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE