ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχολεία έκλειναν την πόρτα στο παιδί της– Συγκινητική δημοσίευση της μητέρας-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχολεία έκλειναν την πόρτα στο παιδί της– Συγκινητική δημοσίευση της μητέρας-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρα του παιδιού, λόγω του ότι το παιδί είχε Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), δεν το αποδέχονταν τα καλοκαιρινά σχολεία.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην δημοσίευση της Δ.Χ. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι βρέθηκε καλοκαιρινό σχολείο στον Ύψωνα που αγκάλιασε και υποδέχθηκε το παιδί της με αγάπη και σεβασμό.

Συγκινητική ήταν η αναφορά της μητέρας του συγκεκριμένου παιδιού, στην υπεύθυνη του σχολείου στον Ύψωνα, η οποία με τα λόγια και τις πράξεις της, απέδειξε ότι είναι επαγγελματίας και άνθρωπος πάνω από όλα.

Δείτε πιο κάτω την δημοσίευση:

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE