Χαμός στα αποδυτήρια ΑΠΟΕΛ – Στην διαπασών το ‘Fuego’ – VIDEO

Χαμός στα αποδυτήρια ΑΠΟΕΛ – Στην διαπασών το ‘Fuego’ – VIDEO

Οι πρωταθλητές πανηγυρίζουν με το τραγούδι της Κύπρου στην φετινή Eurovision!

Ιστορική ημέρα για τον ΑΠΟΕΛ η 12η Μαΐου 2018, ιστορική ίσως να είναι και για ολόκληρη την Κύπρο, σε ενδεχόμενη νίκη της Ελένης Φουρέιρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Από τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (12/5) πανηγυρίζει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημά του και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, επέλεξαν να πανηγυρίσουν στα αποδυτήρια με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το ίδιο βράδυ στον τελικό της Eurovision.

Η Φουρέιρα και το 'Fuego' έπαιζαν στην διαπασών.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το στιγμιότυπο, κατά τις δηλώσεις του Στάθη Αλωνεύτη:

https://www.youtube.com/watch?v=VOV7EZwvxoM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE