Χαμός στα αποδυτήρια ΑΠΟΕΛ – Στην διαπασών το ‘Fuego’ – VIDEO

Χαμός στα αποδυτήρια ΑΠΟΕΛ – Στην διαπασών το ‘Fuego’ – VIDEO

Οι πρωταθλητές πανηγυρίζουν με το τραγούδι της Κύπρου στην φετινή Eurovision!

Ιστορική ημέρα για τον ΑΠΟΕΛ η 12η Μαΐου 2018, ιστορική ίσως να είναι και για ολόκληρη την Κύπρο, σε ενδεχόμενη νίκη της Ελένης Φουρέιρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Από τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (12/5) πανηγυρίζει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημά του και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, επέλεξαν να πανηγυρίσουν στα αποδυτήρια με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το ίδιο βράδυ στον τελικό της Eurovision.

Η Φουρέιρα και το 'Fuego' έπαιζαν στην διαπασών.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το στιγμιότυπο, κατά τις δηλώσεις του Στάθη Αλωνεύτη:

https://www.youtube.com/watch?v=VOV7EZwvxoM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE