Η… «γαλαζοκίτρινη» αποστολή για το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα

Η… «γαλαζοκίτρινη» αποστολή για το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα

Ο ΑΠΟΕΛ με απογευματινή προπόνηση, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Ανόρθωση.

Μετά την προπόνηση, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ανακοίνωσε και την αποστολή με την οποία θα μεταβεί στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την «Κυρία», έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα του φέρει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση για την αποστολή:

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Στην αποστολή του αυριανού (19:00) αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, ο κ. Baltazar επέλεξε τους πιο κάτω 22 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Waterman (GK), Pérez (GK), Αλεξάνδρου, Lago, Nsue, Βούρος, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Oar, Zahid, Sallai, Ebecilio, De Camargo, Poté, Dellatorre.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης του Βατικανού δείχνει τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Πάπα το πρωί της Δευτέρας από τον καρδινάλιο Κέβιν Φάρελ, τον camerlengo του Βατικανού.

BEST OF TOTHEMAONLINE