ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Διερχόμενοι οδηγοί έκαναν απεγκλωβισμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Διερχόμενοι οδηγοί έκαναν απεγκλωβισμό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/05) στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών στο ύψος του Βατί.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δυο οχήματα που έρχονταν εξ αντιθέτου συγκρουστήκαν μετωπικά.

Από τη σύγκρουση το ένα όχημα ανατράπηκε και κατέληξε σε χαντάκι, ενώ οι οδηγοί και των δυο οχημάτων εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους.

Αμέσως, διερχόμενοι οδηγοί που βρέθηκαν στην σκηνή, απεγκλώβισαν και τα δυο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άντρα και γυναίκα οδηγό. Τα δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε, δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της SEECP, στη Σόφια.

BEST OF TOTHEMAONLINE