ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον έψαχναν στη Βουλγαρία και τον συνέλαβαν στην Κύπρο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον έψαχναν στη Βουλγαρία και τον συνέλαβαν στην Κύπρο

Συνελήφθη την Τετάρτη (9/5) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 25χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Το ευρωπαϊκό ένταλμα, εκδόθηκε από τις Αρχές της Βουλγαρίας, για έκτιση ποινής φυλάκισης ενός έτους, σχετικά με τα αδικήματα της διαφθοράς νεαρής γυναίκας και κλοπής, τα οποία διαπράχθηκαν στη Βουλγαρία, την περίοδο μεταξύ 2012 – 2016.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.