ΠΑΦΟΣ: Παραλίγο φονιάς λόγω ζήλιας - Μπήκε στο σπίτι της πρώην με σουγιά

ΠΑΦΟΣ: Παραλίγο φονιάς λόγω ζήλιας - Μπήκε στο σπίτι της πρώην με σουγιά

Δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν σε συμπλοκή για προσωπική διαφορά με τρίτο πρόσωπο στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 29χρονος επισκέφτηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/5) διαμέρισμα στο οποίο ευρίσκοντο μία κοπέλα 21 ετών και ένας 20χρονος, οι οποίοι διατηρούσαν σχέση. Η κοπέλα φέρεται –σύμφωνα με την Αστυνομία- να διατηρούσε προηγουμένως σχέση με τον 29χρονο και να τη διέκοψε.

Οι τρεις φέρεται να λογομάχησαν και ο 29χρονος να ανέσυρε μικρό μαχαίρι με το οποίο να τραυμάτισε ελαφρά τον 20χρονο. 

Στην προσπάθεια της η κοπέλα να αποσπάσει το μαχαίρι από τον πρώην φίλο της κόπηκε στο δάκτυλο. 

Οι τραυματίες μετέβησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Ατυχημάτων του ΓΝ  Πάφου όπου η κοπέλα αφού της παρασχέθηκαν οι Α’ βοήθειες απολύθηκε, ενώ ο φίλος της κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία. 

Ο φερόμενος ως δράστης του επεισοδίου συνελήφθη από την Αστυνομία για τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής βλάβης και παράνομης εισόδου. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.