ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γκανγκστερική» επίθεση - Πέντε σφαίρες σε όχημα 65χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γκανγκστερική» επίθεση - Πέντε σφαίρες σε όχημα 65χρονου

Πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό έλαβε το βράδυ της Τετάρτης (9/5) η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στις 10:25, λήφθηκε η πληροφορία ότι το όχημα 65χρονου στον Ποταμό Γερμασόγειας, δέχτηκε βολή.

Κατά την επιτόπια εξέταση διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο, που βρισκόταν στο γκαράζ του σπιτιού του συνταξιούχου, δέχτηκε πέντε σφαίρες από βολίδες πυροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ.

Ο 65χρονος φέρεται να μην υποψιάζεται κανέναν, ενώ η Αστυνομία δεν αποκλείει η επίθεση να προοριζόταν για άλλο μέλος της οικογένειας.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE