ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αποτρόπαιο έγκλημα- 15χρονος κακοποίησε 10χρονη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αποτρόπαιο έγκλημα- 15χρονος κακοποίησε 10χρονη

Το περιστατικό έγινε στην κατεχόμενη Λευκωσία με 15χρονο να κακοποιεί 10χρονη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας Havandis o 15χρονος ενώ εργαζόταν σε γκαράζ προσπάθησε να κακοποιήσει 10χρονο κοριτσάκι στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Το περιστατικό έγινε την Δευτέρα (7/5) ενώ ο ύποπτος οδηγήθηκε στο δικαστήριο την Τρίτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από πρόσωπα που άκουσαν τις κραυγές της 10χρονης κατάφεραν να την γλιτώσουν από τα χέρια του υπόπτου.

Ο ίδιος παραδέχθηκε το συμβάν το οποίο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, τις φωνές από το μικρό κοριτσάκι άκουσε γυναίκα που βρισκόταν εκείνη την στιγμή κοντά στο γκαράζ και μόλις αντιλήφθηκε τον 15χρονο ο ίδιος διέφυγε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».