Έχασε 35.000 ευρώ γιατί δεν άκουσε τον άντρα της- «Μη γυρίσεις σπίτι σήμερα»

Έχασε 35.000 ευρώ γιατί δεν άκουσε τον άντρα της- «Μη γυρίσεις σπίτι σήμερα»

Σε περιπέτειες θα μπει μάλλον ένας γάμος μετά την απώλεια μιας μικρής περιουσίας, καθώς η κυρία αρνήθηκε να ακούσει το άλλο της μισό.

Αυτό συνέβη στη βρετανική εκδοχή του γνωστού τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όταν η Lynn Buckingham κόλλησε σε μια ερώτηση για 64.000 λίρες (73.000 ευρώ) και πήρε τηλέφωνο τον άντρα της, στο πλαίσιο της βοήθειας.

Η ερώτηση ήταν «το 2016, ποιον διαδέχτηκε ο Μπόρις Τζόνσον ως υπουργός Εξωτερικών;» και οι πιθανές απαντήσεις: Liam Fox, Philip Hammond, Kenneth Clarke και William Hague.

Η διαγωνιζόμενη ρώτησε τον άντρα της Ian, ο οποίος ήξερε την απάντηση (Philip Hammond), δεν φάνηκε πάντως να την πείθει, μιας και δεν το πούλησε πολύ καλά: «Νομίζω πως είναι ο Philip Hammond, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος». Εκείνη δεν τον άκουσε, διάλεξε τον William Hague (που ήταν υπουργός Εξωτερικών μέχρι το 2014) και τα έχασε όλα.

Ακόμα και ο παρουσιαστής Τζέρεμι Κλάρκσον της είπε με νόημα: «μη γυρίσεις σπίτι σήμερα»!

Aπό Newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.