ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Παραδόθηκε στις Κυπριακές αρχές ο καταζητούμενος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Παραδόθηκε στις Κυπριακές αρχές ο καταζητούμενος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης παραδόθηκε στους ανακριτές αρχές του ΤΑΕ Λεμεσού που μετέβησαν στην Βουλγαρία όπου κρατείτο.

Την Πέμπτη (10/5) αναμένεται να πάει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου θα ζητηθεί η προσωποκράτηση του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Στη Βουλγαρία βρέθηκε καταζητούμενος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο 57χρονος Γεωργιανός Γιώργος Θεοδωρίδης, ήταν ένα από τα δύο πρόσωπα που συνόδευαν το θύμα στο εστιατόριο στην Γερμασόγεια, την ώρα της δολοφονίας.

Η έκδοση του αναμενόταν από τις 30 Μαρτίου 2018 όταν και συνελήφθη στη Βουλγαρία.

Η δολοφονική επίθεση κατά του Λεωνίδη έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2018 σε εστιατόριο που βρισκόταν στη Γερμασόγεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE