ΠΑΦΟΣ: Πλημμύρισε δημοτικό σχολείο από τις βροχές

ΠΑΦΟΣ: Πλημμύρισε δημοτικό σχολείο από τις βροχές

Ζημιές προκλήθηκαν στο νεόκτιστο 13ο Δημοτικό σχολείο Πάφου από την βροχόπτωση που σημειώθηκε την Τρίτη (8/5), σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου Ευανθία  Σιέππη σε δηλώσεις της  ανέφερε ότι και πάλιν πλημμύρισαν τόσο οι αίθουσες διδασκαλίας όσο και η μεγάλη αίθουσα του σχολείου που χρησιμοποιείται για καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Η κ. Σιέππη ανέφερε στο ΚΥΠΕ  πως νερά έτρεχαν εκ νέου από τις στέγες αφού το ίδιο συμβαίνει με τις πρώτες βροχές στο σχολείο σημειώνοντας παράλληλα πως θα πρέπει να ληφθούν μέτρα προτού υπάρξει κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Τα νερά της βροχής – όπως είπε- εισήλθαν  στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του σχολείου. 

Είναι απαράδεκτο, συνέχισε, ένα σχολείο μόλις εννέα χρόνων να έχει αυτή την εικόνα, επισημαίνοντας ότι οι οργανωμένοι γονείς έχουν προβεί σε επανειλημμένα διαβήματα χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE