ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χάθηκε ο λογαριασμός από τις ανακρίσεις του Τζιωνή

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χάθηκε ο λογαριασμός από τις ανακρίσεις του Τζιωνή

8-9 ανακριτικές καταθέσεις φέρεται να έχει δώσει ο ύποπτος για το διπλό φονικό της οδού Ζαλόγγου στον Στρόβολο, Λοΐζος Τζιωνής.

Παρόλα αυτά, οι ανακριτές φαίνεται να παλεύουν με τα ψέματα του 33χρονου, καθώς κάθε φορά λέει άλλα πράγματα.

Σύμφωνα με τη Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης»), λέχθηκε ότι εάν έδιναν πίστη σε όσα ισχυρίζεται σε έκαστη των καταθέσεων, θα έπρεπε να είχαν συλλάβει καμιά πενηνταριά μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πριν υποδείξει ως δολοφόνο τον 23χρονο ετεροθαλή αδερφό του, ο Τζιωνής είχε δώσει 6 καταθέσεις εμπλέκοντας κάθε φορά άλλα πρόσωπα.

Όταν παραδέχθηκε ότι αυτός σκότωσε το ζεύγος Χατζηγεωργίου, φέρεται να δήλωσε ότι είπε ψέματα επειδή υποψιαζόταν ότι στον αδερφό του άρεσε η 21χρονη συμβία του.

Στις πρώτες δε καταθέσεις του, ο Τζιωνής φέρεται να ενέπλεξε ρωσικές μαφίες και άλλα οργανωμένα εγκλήματα, ακολούθως ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τι έγινε στο σπίτι, μετά κατονόμασε τον αδελφό του, έπειτα τον 22χρονο Μάριο Χατζηξενοφώντος, ενώ αποδεικνυόταν ψέμα το ότι «υπάρχει άνθρωπος μέσα που θα τους βοηθούσε».

Μετά από μια βδομάδα παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο φυσικός αυτουργός.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE