ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν σε σπίτι γνωστού ποδοσφαιριστή και τα πήραν όλα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν σε σπίτι γνωστού ποδοσφαιριστή και τα πήραν όλα

Καταγγελία για διάρρηξη κατοικίας και κλοπής έφτασε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης (8/5).

Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης κατοικίας, γνωστός ποδοσφαιριστής, στον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού, κατήγγειλε ότι διαρρήχθηκε το σπίτι την ίδια μέρα.

Η Αστυνομία διενήργησε προκαταρτικό έλεγχο και διαπίστωσε ότι κλάπηκαν τάμπλετ, ρολόι, τετραψήφιο χρηματικό ποσό, πιστωτικές κάρτες, δακτυλίδι, υπολογιστής και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε επίσης ότι οι διαρρήκτες μπήκαν από παράθυρο της κουζίνας, του οποίου έσπασαν το τζάμι με πέτρα.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE