ΛΑΡΝΑΚΑ: Απειλούσε ότι θα κτυπήσει αστυνομικό με αυτοκίνητο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απειλούσε ότι θα κτυπήσει αστυνομικό με αυτοκίνητο

Νεαρός από τα Περβόλια απειλούσε αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας, συνελήφθη και κατηγορήθηκε γραπτώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη (8/5) γύρω στις 15:30, ενώ μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, στη Λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι, τον προσέγγισε άγνωστο νεαρό πρόσωπο και υποδεικνύοντας του δύο αυτοκίνητα που ανήκουν σε εταιρεία καθαρισμού στην οποία εργάζεται, του ανέφερε πως γνωρίζει ότι είναι αστυνομικός.
 
Στη συνέχεια απείλησε τον αστυνομικό ότι σε περίπτωση που σταματούσε για έλεγχο οποιοδήποτε από τα δύο οχήματα θα τον κτυπήσει με το αυτοκίνητο και θα του προκαλέσει κακό.
 
Ο αστυνομικός υπέδειξε στο νεαρό την αστυνομική του ταυτότητα και τον ενημέρωσε ότι διέπραξε το αδίκημα της απειλής. Ωστόσο ο νεαρός συνέχισε να απειλεί τον αστυνομικό τόσο για την σωματική του ακεραιότητα όσο και για την περιουσία του.
 
Στη συνέχεια ο αστυνομικός συνέλαβε τον νεαρό για το αυτόφωρο αδίκημα της απειλής και ενημέρωσε τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, μέλη του οποίου μετέβησαν στη σκηνή.
 
Από εξετάσεις που διερευνήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είναι 28 χρόνων από τα Περβόλια και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE