Στο γήπεδο η Ειρήνη Χαραλαμπίδου – «Οκ, πόσοι της Manchester United» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο γήπεδο η Ειρήνη Χαραλαμπίδου – «Οκ, πόσοι της Manchester United» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αν και δεν μας συνηθίζει να προβάλλει τα οπαδικά της αισθήματα, η Κύπρια πολιτικός δεν αμέλησε να μπει στο ιστορικό γήπεδο της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, δεν παρέλειψε να κάνει μια βόλτα στο Old Trafford, γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Μάλιστα, στην ανάρτηση με την οποία ενημερώνει για την επίσκεψή της εκεί, ρωτάει τους «ακόλουθούς» της πόσοι είναι της αγγλικής ομάδας, μάλλον πόσοι την υποστηρίζουν.

Μακριά από τα πάνελ των τηλεοράσεων, τα έδρανα της βουλής και τους δρόμους του αγώνα, η Ειρήνη μοιάζει χαλαρή, χαμογελαστή και ξέγνοιαστη στο ιστορικό αυτό γήπεδο, ενώ απ' όσο καταλαβαίνουμε από προηγούμενες αναρτήσεις στην αγγλική πόλη βρίσκεται με τον γιο της.

Α.Μ. - Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE