ΛΟΝΔΙΝΟ: Νεκρός 17χρονος από πυροβολισμό

ΛΟΝΔΙΝΟ: Νεκρός 17χρονος από πυροβολισμό

Ένας 17χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό σε δρόμο του Λονδίνου, το Σάββατο.

Όπως σημειώνει το BBC, η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς στην οδό Cooks στην περιοχή Σάουθάρκ της βρετανικής πρωτεύουσας, στις 18:05 τοπική ώρα του Σαββάτου.

Όταν έφθασαν στην περιοχή για να ερευνήσουν τις αναφορές, εντόπισαν τραυματισμένο τον έφηβο σε παρακείμενο δρόμο.
 
Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα, με το ιατρικό προσωπικό να δίνει τις πρώτες βοήθειες στον 17χρονο, ο οποίος έφερε τραύμα από σφαίρα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, ο έφηβος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
 
zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE