ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο πλευρό του τραυματία αστυνομικού ο ΠτΔ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο πλευρό του τραυματία αστυνομικού ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται ο τραυματίας αστυνομικός.

Εφθασε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται ο αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε ανταλλαγή πυροβολισμών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ακολούθησε η άφιξη του Αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ενώ στο χώρο αναμένεται η άφιξη του Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου.

Τον Πρόεδρο υποδέχθηκε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννάκη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE