ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών που καταζητείτο- Είναι τραυματισμένος

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών που καταζητείτο- Είναι τραυματισμένος

Χειροπέδες πέρασαν πριν από λίγα λεπτά (09:00) στον ένα εκ των δύο δραστών της φονικής επίθεσης εναντίον αστυνομικών το βράδυ του Σαββάτου 5/5 στη Λεμεσό.

Σχετικό άρθρο: ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χειροπέδες σε 33χρονη- Κρίσιμα ο αστυνομικός που πυροβόλησαν

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συλληφθέντας καθ’ ολη τη διάρκεια της νύχτας κρυβόταν σε περιοχή των Πολεμιδιών περιμένοντας τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας να αποχωρήσουν από το σημείο, ωστόσο πιάστηκε στη «φάκα» και συνελήφθη.

Πρόκειται για τον ένα από τους δύο που καταζητούσε η Αστυνομία και είχε δώσει νωρίς το πρωί της Κυριακής 6/5 την φωτογραφία του στη δημοσιότητα, ενώ φέρεται να είναι το πρόσωπο που τραυματίστηκε από την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

O Ευθύβουλος Γεωργή (δείτε φωτογραφία) όπως πληροφορούμαστε μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σχετικό άρθρο: ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Φωτογραφίες των δύο δραστών έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE