Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία, 32χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με όχημα το οποίο οδηγούσε 57χρονος στη λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 32χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπεβλήθη σε εγχείριση αφαίρεσης σπλήνας.
Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωλημένος, ενώ η κατάστασή του κρίνεται ως κρίσιμη.
Από τον τραυματία λήφθηκε αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις ενώ στους άλλους δύο οδηγούς που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καλά τα νέα για τον μοτοσικλετιστή
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




