ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καλά τα νέα για τον μοτοσικλετιστή

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καλά τα νέα για τον μοτοσικλετιστή

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται μοτοσικλετιστής, μετά από τροχαία σύγκρουση νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (4/5), στη λεωφόρο Μακαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο μοτοσικλετιστής βρίσκεται αυτή τη στιγμή (19:20- 4/5), χωρίς να φέρει τραύματα που να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Μέλη της τροχαίας, αναμένουν να λάβει εξιτήριο ο μοτοσικλετιστής έτσι ώστε να συνεχιστούν οι εξετάσεις για τα αίτια του τροχαίου.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής, ασθενοφόρο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ λόγω του τροχαίο μέλη της Τροχαίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.